Et inspirerende hul i jorden

Kære Bundsgaard.

Jeg frygtede at jeg havde mistet min superkraft: Min evne til at skabe en syndflod af brok, ud fra ingredienser, hvoraf et positivt menneske knap kunne skabe en lille pyt.

For hvad fanden foregår der? Folk er søde og flinke, de gamle damer smiler undskyldende, skulle de stå i vejen, og personalet i mit lokale supermarked er supersøde og overskudsagtige. Prøver de at gøre mig arbejdsløs?!

Men når vejen ser lys og lykkelig ud, så har man heldigvis dem, der er sat i verden for at smadre den.

Selvfølgelig har vejarbejdere netop valgt at hjørnet af min vej skal graves op, for kun 5. eller 7. gang på et år.

Sammenlignet med vilkårene for folk i Kharkiv, Kinshasa eller Karlslunde er det selvfølgelig en bagatel at jeg skal gå en omvej, hver gang, jeg forlader mit hjem, og det er garanteret virkelig vigtigt, hvad de laver i det vejarbejde.

Der er åbenbart utroligt meget action nedenunder sådan nogle fortovsfliser, siden der kan være behov for at kigge til det SÅ mange gange i træk. Frygter kommunen at Saruman er i gang med at skabe en ny Uruk-Hai hær?

Der kan være mange vildt gode grunde til at grave sig ned i undergrunden, og jeg ved godt, der breder sig en dunst af Dunning-Kruger, hvis jeg automatisk tror, det er overflødigt at grave fortovet op igen og igen og igen og igen og igen, men hvad kan der foregå dernede, som er så vigtigt?

Er der en pirat, der har efterladt sig et kort med et kroget X, der dækker den del af min gade, og hvordan fik han sin fregat til Frederiksberg?

Til gengæld ligger vejarbejdet fuldkommen stille, og det er aldrig blevet forklaret, hvorfor det er sat i værk. Ikke et opslag, ikke en seddel i postkassen, kun en afspærring, der bliver stillet op flere uger, før vejarbejderne undlader at dukke op.

Hvorfor er det fuldkommen umuligt at fortælle, hvad der foregår, OG måske få det overstået i bare 2-3 opgravninger?

Jeg er med på at det er minimalt, hvor mange jobs jeg kunne bestride på kvalificeret vis, men jeg er næste sikker på, jeg kan finde ud af at afspærre et fortov og så ikke foretage mig yderligere.

Så måske prøver kommunen bare at motivere mig til at forfølge en ny karriere? Den må jo have læst vores blog.

 

Kærlig hilsen Dorset.