CORONA og Frau

Kære Dorset

Corona mig her og Corona mig der.

De 12-15 jokes man kan fyre af i den anledning, har Amin Jensen nok allerede fyret af, så det dropper jeg.

Corona er alvorligt; men det er jo rent guf for tv-avisen og TV2 News. I lørdags kørte der nærmest en båndsløjfe med  FRAU Johanna Staal (som jeg husker det). Hun var kørt helt op til grænsen for at deltage i antikmessen i Rødekro; men blev afvist.

Frau’en var FORARGET, for (som hun sagde) hun havde tjekket internettet dagen før, og der stod intet – INTET. Og Frau Staal havde muligvis ret, for hun havde nok tjekket det der internet om formiddagen, inden der skulle steges pølser og skæres Schwarzwälder, lægges make-up og blæses Elnet i garnet.

Jeg er også lidt forarget – bare sjatforarget. Ikke over Johanna, for jeg aner jo ikke, om hun skulle købe en pedestal, hun selv ville sidde på, på den antikmesse. Måske havde hun i virkelighed et skab i bagagerummet, der skulle sælges. Et skab hun ikke vidste hvor skulle stå. Svarene blæser i Corona-vinden ingen så komme.

Jeg er sjatforarget over at konstatere, at den antikmesse VAR aflyst, og alligevel kører Frau Straal i rundhyl. Ikke bare på TV 2; men pludselig optræder hun også i norske nyheder. Det er muligt, at prakikanten var på arbejde den formiddag; men møder der ikke en voksen ind senere? STOP JER SELV! Og stop det selvsving. Og stop så den hamstring! Folk har købt brød i bakkevis til fryseren – og gær. Gær men ingen mel! For de ved ikke, hvordan man bager.

Vi er få sekunder fra tonsvis af konspirationsteorier. ”Mon ikke det er noget med Trump og Kina?” ”Det der Corona er vel noget med Mexico og Trump….”

Revyforfatterne har coronaede dage – men intet publikum

Kærligst

Bundsgaard