F*CK DIG – DIN LUDER!

Kære Dorset

F*CK DIG – DIN LUDER!

Det en ung fyr i nat til mig – nede fra gården – efter en høflig henstilling om lige at dæmpe sig lidt eller gå indendørs.

Jeg er rasende; men også imponeret over tilråbet.

Imponeret over, at den – gætter jeg på – 17 årige dreng behersker at skifte fra engelsk til dansk ret hurtigt i én kort sætning. Men så alligevel skuffet, fordi den danske del relaterede til en form for prostitution. Omend i en kedelig sprogform. 

Udsagnet: “FUCK DIG – DIN LUDER!” indeholder jo et desperat ønske om en sexuel ydelse – uden at tilkendegive betaling for ydelsen. 

Og når man så lige er gået tilbage fra altanen og taget sig en tør sherry og en beskøjt -for lissom at komme sig over et vredesudbrud forklædt som et tilbud om sex – sidder man med en blanding af lige dele hovedrysten og kvalme. Hovedrysten, fordi man i et nanosekund virkelig troede, at der var tale om et reelt tilbud. Kvalme fordi man i et nanosekund virkelig troede, at der var tale om et reelt tilbud. Men heldigvis er vi ikke ansvarlige for vores første tanke – kun den næste. Altså der, hvor vi lige får lidt flere hjernedele i brug. Hjernedele, som den unge tilråber også har – men tilsyneladende ignorerer.

Det er der, hvor man husker sig selv på “at man også har været ung engang.”

Og det er jo rigtigt – jeg har selv set billeder af mig selv som dreng.

Jeg kan bare ikke huske, at jeg skreg til alle og enhver, at jeg ville kneppe dem.

Jeg har en veninde, der er togfører. Jeg troede engang at “togfører”, var dem, der førte toget; men nej nej. Hun tjekker billetter. Hun bliver ofte mødt af unge mennesker uden billet, der bare siger: “Hold din kæft. Jeg knepper din mor!”

Hun svarer: “go’ fornøjelse, hun har været død i 16 år.”

Kh

Bundsgaard