Nem, nemmere, Reptillians!

Kære Bundsgaard.

Jeg er en hæmmet mand – hæmmet af min faglige ballast.

Jeg siger på ingen måde, jeg har det hårdere end andre i denne Corona-tid, men som en, der har beskæftiget sig med humor, det meste af sit liv, så lider jeg! Jeg lider, Hans!

Hovedelementet i humor er overraskelse, og nu har vi haft hende ”Corona” rendende siden marts, og jeg synes efterhånden Co-vitserne er ved at være lidt forudsigelige.

Ja, Corona er også navnet på en øl. Så man kan drikke sådan en, og sige, man ”har fået Corona”. Der var 3-4 dage i marts, hvor det var morsomt, men jeg ser stadig folk pege og grine nede i supermarkedet, når de øl står på hylderne.

Folk, der dyrker fortærsket humor kan man generelt ikke gardere sig mod. Selv ikke Sundhedsstyrelsen kan komme på forholdsregler, der beskytter os 100% mod udslidte, ukomiske klichéer. Men de bliver godt nok genstand for dem!

Hvis jeg én gang mere hører nogen sige ”det smitter jo ikke når man sidder ned / når man spiser/ efter klokken 22 / når man træner”, så afspritter jeg mit baseballbat.

Da jeg var barn, fortalte min mor mig, man ikke måtte spise rå kartofler, fordi der var ”kartoffelorm” i dem. Hun har senere indrømmet, der var fordi jeg åd så mange kartofler, at hun måtte skrælle flere og flere, men jeg troede da på de ”kartoffelorm” i årevis. Men jeg var FIRE! Det er ikke meningen, voksne mennesker skal tage ting så bogstaveligt. Jeg var et dumt barn – det er ikke meningen, voksne skal være så dumme. Som når Mette Frederiksen siger ”Vi skal ikke danse om juletræet, SOM VI PLEJER”, og alle råber ”Skal vi ikke danse om juletræet?!? DET skal hun ikke bestemme?!?” Jo, Jørgen. Slap af og spis dit wienerbrød: Vi skal danse om det, men ikke som vi plejer: Der er håndsprit og forsigtighed og folk, der ikke kan komme. Ligner det ”plejer” for dig, Jørgen-spandauerfreak?

Hør nu her: Restriktionerne er afvejninger. Alle sammen. Vi må redde, hvad reddes kan af det stakkels restaurationsliv, så derfor må vi gøre det muligt at spise og drikke ude. Jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort, for jeg er ikke epidemolog, og har ikke tilbragt de omkring halvanden time på Youtube, det åbenbart kræver at blive klogere end alle andre, og aner ikke, hvordan man forhindrer smitte, men mit bud ville da også være, man har mundbind på, når man ikke skal stoppe i hovedet, og så lade folk tage det af, når de sidder ned.

Skulle man mase en traditionel julefrokost ned i en blender, så du kunne stikke et sugerør ind bag dit mundbind, og nyde en sylte-flæske-snapse smoothie? Skulle personalet stå ved dit bord og rømme sig, hver gang du IKKE tog en bid eller slurk?

Og efter klokken 22 handler jo ikke om tidspunktet. Det handler om at stive mennesker træffer dårlige beslutninger, og det bekræfter dine dumme kommentarer på Facebook, jo. Ikke, Jørgen? Slip den paranoia!
Hvem har nogensinde ladet sig guide af absolutter? Jow, det har konspirations-tosser.
Kan vi ikke lade dem passe sig selv?
Jeg har fuld tiltro til Magnus Heunicke og tager gerne den første vaccine. Og skulle det gå galt, så slipper jeg for elendig humor. Win-win!!!
Kærlig hilsen Dorset.