Konspirationsteorier

Kære Dorset

Jeg har altid syntes, at konspirationsteorier var underholdende og har ofte forholdt mig voldsomt hovedrystende til mange af dem. 

Senest er den der “Wind of Change “ af og med Scorpions nærmest blevet BREAKING NEWS – en sang der har 30 år på bagen. 

Så var der det med 11/9 (hvorfor bytter de tosser om på måned og dag?) En katastrofe; men guf for tv-selskaber, der kunne finde tosser nok til at levere en “dokumentar”-udsendelse hvert år på dagen med vildere og vildere konspirationsteorier.

Mordet på JFK lader vi så lige Oliver Stone stå for. Jeg magter det ikke.

Har man virkelig behov for sindssyge konspirationsteorier anbefaler jeg Tøsedrengen Klaus Kjellerups blog. Manden sidder blandt andet og forsvarer rygning trods galoperende paradentose og slap, grå hud med henvisning til, at det er Nikotinplaster (mm) er fordi fabrikanter, kørt noget lobby. Hans teorier om Radions overvågning og Corona bliver for omfattende at kommentere.

Og så er der Månelandingen i 69.Månelandingen er vel #1 på listen over konspirationsteorier; men hvis det virkelig VAR Fake News, så har The Orange One da overgået det. Og nu vi taler (jeg skriver)  om Tossen Trump, så kører han jo de fedeste konspirationsteroier, og han jo ved alt – ALT.

“Send helikoptere ind med vand,” skrev tossen, da Notre Dame brændte.

“Hæld klorin i kropsåbningerne, så er det der corona-influenza overstået.”

“GRAB THEM BY THE PUSSY” har han også sagt – det er en anden (ubehagelig) historie.

Senest er der kommet en konspirationsteori fra dette fjols af en landsleder, der får Nordkorea til at ligne Nirvana (begrebet – ikke gruppen): “Kina har skabt coronavirus i et laboratorium. Vi har beviser; men jeg kan ikke udtale sig om det”

Hvis man som præsident bare kan slynge om sig med råd og udokumenterede teorier, så vil jeg også ha’ lov at komme med to:

  1. Brian May har udtalt, at dette ikke ville være sket, hvis vi alle var vegetarer pga. den der flagermus i Wuhan. Og her er det så lige, jeg spørger: Hvordan kan det være Meat (MEAT) Loaf udgav “Bat out of Hell” i 1977???
  2. Fitnesscentre er lukkede, så vi går i køleskabet i stedet for at træne. Hallo HALLO! Er det i virkeligheden medicinalindustrien, der spekulerer i salg af deres nye fedmemedicin?

Jeg forholder mig hovedrystende – så får jeg da lidt motion.

Kærligst

Bundsgaard