English be my würst

Kære Bundsgaard.
Det er sjældent, jeg bliver grebet af det, man lidt storladent kunne kalde “guddommelig inspiration”, og det lever jeg faktisk fint med. Det er straks værre med de mennesker, der mener at hvert eneste af deres indfald kommer direkte fra himlen, og at alle omkring dem derfor straks skal sættes i svingninger for at realisere idéen. De typer er vel egentlig efterhånden heldigvis begrænset til små enklaver som Islamisk Stat og mediebranchen.
Men i dag var den dér, inspirationen: Jeg sad foran computeren og vidste ikke helt, hvad jeg skulle skrive, men SÅ … ringede telefonen.
Det var en af de irriterende typer, der på engelsk vil fortælle mig at Microsoft ikke virker, men at de på herligste vis kan hjælpe mig med problemet, eller de vil sælge mig bitcoins eller andet skrammel.
Jeg køber jo ikke noget af det, så alt de stjæler er min tid, men med alt det, jeg i forvejen spilder den på, er der jo heller ikke så meget tilbage.
 Så da damen gik i gang med sin tirade om Microsofts begrædelige tilstand, ramte inspirationens lynkile mig. Som var det guds finger, kendt fra det sixtinske kapel og talløse postkort, der prikkede mig i nakken, indskød jeg så mimrende som muligt:
“Me not speak English”. 
Til det svarede damen – på engelsk, naturligvis – noget relativt langtrukkent og urimeligt nedladende om hvorledes det da var muligt i det fruens år 2019 ikke at tale engelsk, til hvilket jeg replicerede:
“Me very old be”.

Og det virkede – hun afbrød forbindelsen, og jeg reddede et par minutter af mit liv, som jeg nu kan spilde på lige hvad jeg har lyst til!
Jeg tror nu, jeg gemmer et par stykker af minutterne for en sikkerheds skyld. Man kan jo aldrig vide om hun har overført min sag til svindelforetagenets afdeling for ældrefup, så jeg om lidt bliver ringet op og fortalt at jeg har problemer med WordPerfect eller kan købe nogle afsindigt billige Rigsdalere. 
Jeg giver dem et par dage, men indtil nu er rådet hermed givet videre. Jeg har også engang med held påstået, jeg ikke ejede en computer. Den var også effektiv, men jeg synes næsten, man skylder dem lidt variation. 
Kærlig hilsen Dorset.