Inger kender dagen, før solen bliver smidt ud.

Kære Bundsgaard.

Håber, livet er dejligt. Jeg har svigtet bloggen lidt på det seneste, men jeg har været filtret ind i en revy, og ikke mindst optakten. Vi forsøger at være aktuelle, nede på Café Liva, men det kan være lidt svært. Ikke fordi, der ikke er nok at snakke om, men altså…:

Nogle gange gør politikerne det ikke nemt for os, som forsøger at være frivilligt morsomme. Som regel er det ren gavebod, ikke mindst med den siddende regering, men til tider er det bare svært at overgå.

I Danmark er vi ikke helt oppe på Donald Trump-niveau, men det nærmer sig sgu da, når Inger Støjberg siger, man ikke kan få dansk statsborgerskab, hvis man lyver.

Og selvfølgelig tilføjer hun ”i sin ansøgning”, men det er jo det ekstra komiske: Inger Støjberg får det med sin vanlige selvretfærdighed til at fremstå som om dusinvis af ansøgninger dagligt bliver godkendt, selvom deres indsendere bliver taget i at lyve.

Det kender vi jo alle sammen. Som om, vi kan blive ved med at snyde i skat, uden at skat lige tjekker, om vi har styr på selvangivelsen.
OK, dårligt eksempel, efter Venstre har dræbt vores skattevæsen, men altså…!
At en minister, der har brugt omkring 9 samrådstimer på at tale udenom at hun har løjet, nu forsøger at famle sig op på en høj hest, og ikke kan få en hjælpende hånd, fordi hun stort set kun er omgivet af folk, der har løjet om det ene eller andet.
Hvis man ser på regeringen er det jo en løjerlig tilsnigelse at man ikke skulle kunne blive dansker, når vores statsminister ikke kan få en Olfert uden først at få et tilskud til sine underbukser.

Jeg synes faktisk, det er en meget dansk kvalitet at lyve. Hvor meget ægte ærlighed har vi i vores kommunikation med den stat, der bestemmer, hvem der bliver optaget i den?
Er det ikke lidt upædagogisk at lære kommende danskere at være ærlige i deres kontakt med det offentlige? Med mindre formålet er at holde dem tilbage, i forhold til hvad danskere får ud af at søge?

Er det ikke værre at lyve om sin uddannelse, når man først ER valgt til Folketinget, end at lyve om sin uddannelse, når man ikke engang er blevet en del af nationen?

Vi har faktisk vedtaget, nede på revyen, at vi ikke laver jokes om Inger Støjberg. Det er fordi at vi for at glæde Venstre har udliciteret det. Til Inger Støjberg.

Til gengæld er der plads på mandag og tirsdag, nede på Café Liva, så hvis nogen vil se vores lille revy, så skriv en besked eller kommentar, så finder vi ud af noget

Kærlig hilsen Dorset.