Jeg er en panter i et fitnesscenter

Kære Bundsgaard.
Jamen du rammer direkte ned i min dårlige samvittighed. Det er godt nok år og dag siden, jeg har været i mit fitness-center. Mest dag, trods alt, men næsten år.
Mit store problem med stedet er ikke kun min egen dovenskab, selvom den er imponerende.
Den er af Donald Trumpske dimmentioner! Nobody has bigger dovenskab than me.

Det er mere det med at når man er derhenne, så skal man høre på de øvrige fremmødtes samtaler. Jeg ved ikke om de har besøgt din mors demente kusine Manna, men det virker som om de kæmper lidt med det verbale. Sidst, jeg klædte om derovre (jeg skammer mig slet ikke nok over min krop) overhørte jeg en fyr forklare sin træningsmakker, hvordan man køber ting på nettet. Altså i detaljer. Det er selvfølgelig god service, hvis hans ven nu ikke har siddet ved en computer siden årtusindskiftet af frygt for den så omtalte år 2000-fejl. Men har de fleste af os ikke en idé om hvordan, det foregår, uden at blive forklaret at “du klikker på det, du vil købe”?

Nå, men jeg burde jo derhen. Måske med knaldhøj P1 i ørene, så jeg kan gå og kaste lidt håndtegn til de sprøde toner fra “Orientering”?

Indtil da vil jeg søge trøst i dagens erhvervsnyheder og sige at når “PARKEN” nedskriver værdien af Fitness.dk med 120 millioner, så skyldes det i hvert fald ikke mit slid. De kan selvfølgelig have tabt noget goodwill på rygtet om at jeg var medlem, men det rygte kan ingen jo bevise, når jeg nu udviser den pli, ikke at møde op.

Nå, jeg sveder også voldsomt så snart jeg bare skal over et nylagt dørtrin, så jeg kan jo støtte dem ved at drikke væske af pantflasker næste gang. Hvem ved om jeg bliver omtalt i næste års regnskab, så.

KH Dorset.